Te damos la bienvenida a la comunidad de T!Estás a un paso de acceder al mejor contenido, creado por personas como vos.

O iniciá sesión con
¿No tenés una cuenta?

Klađenje uživo

Klađenje uživo sada je istaknuto na rasporedu svih online kladionica jer omogućavaju klađenje uz praćenje tijeka utrke i iz tog razloga, primjerice, ljubitelja nogometa (Supersport aplikacija za android https://ffa.hr/gaming-kultura/sponzorirani-sadrzaj/uzivajte-u-vrhunskom-iskustvu-mobilnog-kladenja-putem-supersport-aplikacije/66378/ hr kladionica) može se kladiti na to koja će momčad postići sljedeći gol. Međutim, da biste bili na samom događaju, bilo bi važno vidjeti igre koje se ne streamaju putem pay TV kanala. Zbog toga je za kladionicu postalo važno ponuditi uslugu live streaminga kako bi kladioničari bili u središtu zbivanja.

Danas je još uvijek malo kladionica diljem svijeta koje mogu ponuditi ovu uslugu, a Melbet, upravo zato što postoji, postaje referentna točka za ljubitelje ove vrste klađenja.

Zahvaljujući live streamingu, Melbet ima ogroman broj pratitelja i može jamčiti vrlo bogat raspored uživo, zapravo svaki dan nudi oko 1200 događaja s gotovo neograničenim mogućnostima igranja.

Možete birati između raznih opcija klađenja u rasponu od klasičnog 1x2 do brojanja karata, Var intervencije, kornera i više.

Glavni lik ovog portala nije samo nogomet, već i sportovi poput košarke, ragbija, tenisa i mnogih drugih.

Snaga Melbet klađenja uživo je u ponudi nekoliko događaja uživo u isto vrijeme, očito pobjedivši svjetsku konkurenciju čak i po koeficijentu, jer su Melbet oklade uživo uvijek veće od svojih konkurenata.

Međutim, postoji nedostatak u sučelju uživo stranice posvećene ovim cijenama, jer je istovremeno ogroman protok događaja zbunjuje i zbog mnogih vrsta cijena koje stranica nudi.

Ovo je poboljšanje koje bi Melbeth trebao napraviti tijekom vremena kako bi stranicu učinio jednostavnijom za igrače kojima je to trenutno teško, posebno za pridošlice kao klijente.

Melbet - Utakmica uživo

Kao što je spomenuto, Melbet se svrstava među najbolje kladionice u stvarnom vremenu na svijetu jer, osim što nudi veće koeficijente nego inače, nudi i vrste oklada koje druge kladionice niti ne uzimaju u obzir, pa iz tog razloga vjerojatno postoje oko 500 dostupnih metoda klađenja za svaki događaj.

Ako se želite kladiti u stvarnom vremenu na ovom portalu, postoje dvije opcije za pregled koeficijenata prema vašim željama: jedna s cijelim stupcem ili jedna podijeljena u dva stupca. Također, ako već znate na koji događaj želite usmjeriti, možete koristiti traku za pretraživanje tako da ne morate ići niz cijelu stranicu da biste ga pronašli. Konačno, kako bi pružio više informacija svojim klijentima, Melbet na vrhu događaja pruža statistiku u stvarnom vremenu koju igrač može koristiti za postavljanje svoje oklade.

Vrlo je jednostavno postaviti okladu uživo: samo kliknite na odabranu okladu i koeficijenti i događaj će se pojaviti na desnoj strani zaslona, ​​nakon čega ćete morati unijeti iznos, potvrditi i staviti okladu. U praksi je to ista metoda koju koriste sve svjetske kladionice.

Melbet prijenos uživo

Nema dodatnih troškova ili posebnih opcija za praćenje Melbet prijenosa uživo, samo trebate imati otvoren račun za igru ​​i barem vrlo mali iznos na svom saldu. Ako imate sve ovo, samo odaberite koji događaj želite pratiti, kliknite na prijenos uživo i utrka će se prenositi sa svim koeficijentima pored njega kako biste položili okladu koja se logično mijenja ovisno o tome kako se utakmica odvija.

Melbet može iskoristiti prednosti HD streaminga zahvaljujući sustavima KODI i Acestream. Kvaliteta slika je uvijek vrlo jasna, a sam streaming je vrlo brz, tako da ćete biti prisutni na događaju uživo bez ikakvog drugog kašnjenja koji bi mogao biti važan za klađenje.

Ne samo da se nogomet prenosi uživo, nego i drugi sportovi, samo da bi zadovoljili široku paletu navijača, dapače Melbet nudi i prijenose uživo: tenis, košarku, hokej na ledu, golf i kriket.

Kako prepoznati događaj uživo

Da biste vidjeli koji se događaji prenose uživo, samo pogledajte pored samog događaja, ako je dostupan uživo, bit će ikona uživo, ako ne, to će značiti da nema video pokrivenosti. Prijenos uživo može se gledati s računala kao i s drugih uređaja.

U prosjeku, Melbet emitira 250 događaja u stvarnom vremenu, od kojih se 1/3 također prenosi uživo.

ffa publicado en PhilippCox